1-2 Investeringsrådgivare till Verdana Fond & Försäkring

11 juni 2019

Verdana Fond & Försäkring arbetar sedan 2003 med finansiell rådgivning med fokus på långsiktig trygg och stabil avkastning. Vi har kontor i centrala Stockholm och i Båstad. Verdana riktar sig mot privatpersoner och företagare och sedan några år tillbaka består även våra klienter av utlandssvenskar och elitidrottare.

 

Verdana är auktoriserade rådgivare under finansinspektionens tillsyn och ombud till ett värdepappersbolag och har därför möjlighet att erbjuda våra klienter ett brett utbud av finansiella produkter. På Verdana arbetar engagerade och välutbildade investeringsrådgivare där klienten sätts i fokus. Vi tror på långsiktiga relationer och individanpassade lösningar.

 

Verdana anställer nu 1-2 investeringsrådgivare som gärna har arbetat i branschen/på bank ett par år. Vi söker dig som har en akademisk examen, livdiplom (eller motsvarande), SwedSec och InsureSec. Utöver det ser vi gärna att du är strukturerad, utåtriktad och med en förmåga att skapa relationer, är idrottsintresserad samt brinner för den finansiella marknaden.

 

Vill du arbeta i ett entreprenörsdrivet företag där egna initiativ och nytänkande välkomnas tror vi att du kommer att trivas på Verdana. Vi kan erbjuda dig ett självständigt arbete och en befintlig kundstock på en dynamisk arbetsplats med trevliga arbetskollegor där det finns ett starkt idrottsintresse.

 

Intervjuer sker löpande. Skicka CV och en kort presentation om dig själv och varför du skulle vilja arbeta på Verdana Fond & Försäkring till rekrytering@verdana.se. Rubrik ”Investeringsrådgivare”.

 

Tillsvidareanställning

Heltid

Individuell månadslön

Tillträde i augusti

,
Verdana

Verdana