Erfaren förmedlarassistent/liv-assistent

22 augusti 2018

Verdana Fond & Försäkring arbetar sedan 2003 med personlig finansiell rådgivning med fokus på långsiktig trygg och stabil avkastning. Vi har kontor i centrala Stockholm, Västerås och i Båstad. Verdana riktar sig främst till privatpersoner, företagare, utlandssvenskar och elitidrottare. Verdana är auktoriserade rådgivare under finansinspektionens tillsyn och ombud till ett värdepappersbolag och har därför möjlighet att erbjuda våra klienter ett brett utbud av finansiella produkter. Vi samarbetar med de flesta banker, fondförvaltare och försäkringsbolag.

 

Vi rekryterar nu en erfaren förmedlarassistent/liv-assistent till vårt Stockholmskontor. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som assistent i vår bransch eller i back-office på bank/fondbolag.

 

Arbetsuppgifterna omfattas bland annat av:

– Kalenderhantering och konfirmering av möten
– Mötesförberedelser
– Pensionssammanställningar (Webcap)
– Offerter och upphandling (Webcap och Lotus)
– Administration och arkivering. Digitalt och i pappersform.

 

Verdanas personalstyrka består av unga, målmedvetna och ambitiösa medarbetare som gillar sport i olika former. Då arbetet innefattar kontakt med klienter ställs höga krav på social kompetens och god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Vi letar efter en person som är flexibel, lösningsorienterad och gillar administration. Vi arbetar i Webcap och Lotus.

 

Intervjuer sker löpande. Skicka CV och en kort presentation om dig själv och varför du skulle vilja arbeta på Verdana Fond & Försäkring till rekrytering@verdana.se. Rubrik ”förmedlarassistent”.

 

Tillsvidareanställning
Heltid
Fast månadslön

,
Verdana

Verdana