Erfaren liv- förmedlarassistent

8 november 2018

Verdana Fond & Försäkring arbetar sedan 2003 med finansiell rådgivning med fokus på långsiktig trygg och stabil avkastning. Vi har kontor i centrala Stockholm och i Båstad. Verdana riktar sig mot privatpersoner, företagare, utlandssvenskar och elitidrottare. Verdana är auktoriserade rådgivare under finansinspektionens tillsyn och ombud till ett värdepappersbolag och har därför möjlighet att erbjuda våra klienter ett brett utbud av finansiella produkter. Vi samarbetar med de flesta banker, fondförvaltare och försäkringsbolag.

 

Vi rekryterar nu en erfaren liv- förmedlarassistent till vårt Stockholmskontor. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som assistent i vår bransch eller i back-office på bank/fondbolag.

 

Arbetsuppgifterna omfattas bland annat av:

  • Kalenderhantering och konfirmering av möten
  • Mötesförberedelser
  • Pensionssammanställningar (Webcap)
  • Offerter och upphandling (Webcap och Lotus)
  • Digitalt och i pappersform.
  • Underlag till kundbokare

 

 

Verdanas personalstyrka består av målmedvetna och ambitiösa medarbetare som gillar sport i olika former. Då arbetet innefattar kontakt med klienter ställs höga krav och god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift.

Vi letar efter en person som är flexibel och lösningsorienterad och som tycker om administration. Vi arbetar i Webcap och Lotus.

 

Intervjuer sker löpande. Skicka CV och en kort presentation om dig själv och varför du skulle vilja arbeta på Verdana Fond & Försäkring till rekrytering@verdana.se. Rubrik ”Liv- förmedlarassistent”.

 

 

Tillsvidareanställning

Halvtid eller heltid

Fast månadslön

,
Verdana

Verdana