Erfaren mötesbokare

13 december 2017

Verdana söker en erfaren mötesbokare som har arbetat ett par år med mycket goda resultat. Vill du arbeta i ett entreprenörsdrivet företag där egna initiativ och nytänkande välkomnas tror vi att du kommer att trivas på Verdana. Vi kan erbjuda dig ett självständigt arbete på en dynamisk arbetsplats med trevliga arbetskollegor där det finns ett starkt idrottsintresse. Vi söker dig som är utåtriktad, strukturerad och har en bra förmåga att skapa relationer.

 

Verdana Fond & Försäkring arbetar sedan 2003 med finansiell rådgivning med fokus på långsiktig trygg och stabil avkastning. Vi har kontor i centrala Stockholm och i Båstad. Verdana riktar sig mot privatpersoner och företagare och sedan några år tillbaka består även våra klienter av utlandssvenskar och elitidrottare. Verdana är auktoriserade rådgivare under finansinspektionens tillsyn och ombud till ett värdepappersbolag och har därför möjlighet att erbjuda våra klienter ett brett utbud av finansiella produkter. På Verdana arbetar engagerade och välutbildade investeringsrådgivare där klienten sätts i fokus. Vi tror på långsiktiga relationer och individanpassade lösningar.

 

Intervjuer sker löpande. Skicka CV och en kort presentation till rekrytering@verdana.se om varför du skulle vilja arbeta på Verdana Fond & Försäkring.

 

Timanställning (deltid)

Fast timlön

,
Verdana

Verdana