Mötesbokare / kalenderansvarig med tillträde omgående

4 mars 2019

Verdana söker 1-2 självständiga mötesbokare med positiv attityd och som har bra förmåga att skapa sig relationer. I huvudsak gäller det bokning av befintliga kunder och kanske studerar du ekonomi/finans och vill få in en fot i finansbranschen.

 

Vill du arbeta i ett entreprenörsdrivet företag där egna initiativ och nytänkande välkomnas tror vi att du kommer att trivas på Verdana. Vi kan erbjuda dig ett självständigt arbete på en dynamisk arbetsplats med trevliga arbetskollegor där det finns ett starkt idrottsintresse.

 

Kvalifikationer:

 

-Gärna tidigare erfarenhet av telefonförsäljning, mötesbokning eller försäljning

-Duktig kommunikatör skriftligt och muntligt

-Förstår kalenderhantering

-Du får saker gjorda och har precis som vårt team hög energinivå, målmedvetenhet och positiv attityd

-Du har hög social kompetens, flexibel och uthålligheten som krävs för att nå bra resultat

 

 

Verdana Fond & Försäkring arbetar sedan 2003 med finansiell rådgivning med fokus på långsiktig trygg och stabil avkastning. Vi har kontor i centrala Stockholm och i Båstad. Verdana riktar sig mot privatpersoner och företagare och sedan några år tillbaka består även våra klienter av utlandssvenskar och elitidrottare. Verdana är auktoriserade rådgivare under finansinspektionens tillsyn och ombud till ett värdepappersbolag och har därför möjlighet att erbjuda våra klienter ett brett utbud av finansiella produkter. På Verdana arbetar engagerade och välutbildade investeringsrådgivare där klienten sätts i fokus. Vi tror på långsiktiga relationer och individanpassade lösningar.

 

 

Skicka CV och en kort presentation till rekrytering@verdana.se om varför du skulle vilja arbeta på Verdana Fond & Försäkring.

 

 

Timanställning (10-20 h per vecka)

Fast timlön

Tillträde omgående

 

 

,
Verdana

Verdana