Padel och spännande EM-kval!

19 november 2015

Vi har tidigare uppmärksammat att Verdana sedan några år tillbaka har anordnat Verdana Padel Championship i Båstad.

 

Padel, som förenklat är en kombination av tennis och squash, kommer ursprungligen från Spanien men intresset sprids nu mot nordligare breddgrader.

 

I Frihamnen i Stockholm har det nyligen öppnat en fin padelhall, PDL Center, något som vi självklart tagit till vara på! Vi arrangerade för första gången ”Verdana Padel Championship Stockholm” i mitten på november. Turneringen bestod av 24 deltagare, där samtliga spelare bjöd på ett tufft motstånd.

 

Fotbollsmässigt har det varit en fullspäckad höst då det har varit både EM-kval och slutstrid i Allsvenskan. Tillsammans med vänner, klienter och partners har vi sett Sverige-Österrike, Sverige-Moldavien, AIK-Göteborg och inte minst Sverige-Danmark på Friends Arena. Tack vare vår medarbetare Andreas Anderssons bakgrund har vi också fått lyssna på spännande försnack inför varje match.

 

Hösten lider nu mot sitt slut vilket innebär att det inte är långt kvar till vinter och julledighet. Inom kort kommer vi att skicka ut inbjudan till Verdanas årliga julglögg. Då ser vi fram emot att få träffa så många som möjligt hos oss på Engelbrektsgatan 5!

 

 

,

Arkiv

Tack Thomas Bodström!
14 november 2022

22 juli 2021
Vilken fotbollsfest!
16 oktober 2019
Verdana

Verdana