Andreas Andersson – välkommen till Verdana!

4 november 2014

En stor och växande del på Verdana Fond & Försäkring är våra klienter i  gruppen elitidrottare.

 

För att kunna ge duktiga elitidrottare de bästa råden har vi därför sedan ett år tillbaka utökat vår personalstyrka med Andreas Andersson och vill med denna krönika hälsa Andreas välkommen in i gänget!

 

Andreas är anställd i rollen som elitidrottsansvarig på Verdana.

 

För allmänheten är Andres kanske mest känd för sitt fotbollsspelande och spelade aktivt i Hova IF, Tidaholm GIF, Degerfors IF, Göteborg, AC Milan, Newcastle UFC och AIK. Han spelade imponerande 43 landskamper och tog Sverige till VM i Japan 2002 genom att göra mål på övertid borta mot Turkiet.

 

Tyvärr satte en knäskada stopp för fortsatt fotbollsspel för Andreas och han har sedan dess bl.a. varit klubbchef i Degerfors IF.

 

Andreas har personlig erfarenhet av hur viktigt det är planera för sin framtid som elitidrottare. Ofta är yrkeskarriären kort och kräver andra ekonomiska lösningar. Att tänka på framtiden vid ung ålder och kroppen är på topp kan vara svårt, men när olyckan är framme är det viktigt att ha rätt försäkringsskydd. Många unga duktiga idrottare har för sin ålder en stor inkomst och bor kanske i ett annat land med krångliga skatteregler.

 

Verdana har investeringsrådgivning anpassad för elitidrottare. Andreas är ansvarig för denna grupp och kommer med sin egen erfarenhet att fungera som stöd och mentor åt unga elitidrottare både i Sverige och ute i Europa.

 

Vi tycker det är spännande att få arbeta med Andreas och välkomnar såklart även hans insats i kommande fotbollsspel för Verdana Fond & Försäkring!

,

Arkiv

Tack Thomas Bodström!
14 november 2022

22 juli 2021
Vilken fotbollsfest!
16 oktober 2019
Verdana

Verdana