VD har ordet: Ny logotyp, ny hemsida.

17 oktober 2012

Hej, jag heter Anders Hammargren och startade Verdana Fond & Försäkring AB för snart tio år sedan.

 

Vi har nu gjort om vår logotyp och lanserat en ny hemsida. I samband med det tänkte jag säga några ord om mig själv och om företaget, som idag är femton personer starkt och har kontor i både Stockholm och Båstad.

 

Jag som person brinner för det jag gör. Jag är otroligt intresserad av privatekonomi, företagsekonomi, beskattning, familjerätt, fonder, 3:12 regler – men också det personliga mötet med klienterna. Alla med olika förutsättningar och behov.

 

Jag visste ganska tidigt att jag ville starta ett eget företag. Samma drivkraft som jag hade på fotbollsplanen, där jag spelade på elitnivå i ungdomen, fick mig att starta Verdana. Samma vilja att alltid utvecklas och bli bättre, samma känsla av att aldrig vara helt nöjd, så länge något kan förbättras.

 

Jag har varit i finansbranschen i tretton år nu. Tidigare på bland annat Capena Fond & Försäkring AB och Ratos. Och sedan knappt tio år tillbaka under Verdanas flagg. Vår affärsidé är enkel. Vi vill hitta produkter med låg risk till ett bra pris där trygghet är i fokus. Oavsett om marknaden går upp eller ner. Vi jobbar med viktiga saker som pension och sparanden. Vi jobbar, kan man säga, med livet. Ett bra liv.

 

Vi träffar våra klienter ofta och anstränger oss för att vara det lilla företaget med fungerande vardagsservice och personliga möten. De anställda arbetar ihop på Verdana. Ofta är vi två rådgivare som träffar klienten. Både rådgivare och assistenter har kontakt med klienten. Vi tar in specialister från vårt breda nätverk när det behövs.

 

Alla rådgivare på Verdana måste vara rätt utbildande och ha passion för bra rådgivning. Har man varit med om två exceptionella börsnedgångar vet man att det kan pendla snabbt på marknaden. Det gäller att vara ödmjuk inför framtiden.
Förra sommaren öppnade vi, som jag skrev ovan, ett kontor i centrala Båstad. 2013 har vi tioårsjubileum och idag har vi lanserat vårt nya utseende på logotyp och hemsida. Välkommen till Verdana!

Anders Hammargren, VD
anders@verdana.se

Arkiv

Tack Thomas Bodström!
14 november 2022

22 juli 2021
Vilken fotbollsfest!
16 oktober 2019
Verdana

Verdana