Sverige går till VM i Ryssland 2018!!

15 november 2017

Vi är fortfarande i lyckorus efter de senaste dagarnas fotbollsrysare mellan Sverige-Italien i playoff inför VM-kval.

 

Verdana har i samband med Sveriges hemmamatcher på Friends Arena bjudit in för uppladdning på Engelbrektsgatan 5. Där har vi fått uppleva Sveriges överkörning mot Bulgarien, Toivonens avgörande långskott i slutsekunderna mot Frankrike, publikrekord och målfyrverkeri mot Luxemburg.

 

Italien lottades fram som sista utmaning på vägen till VM i Ryssland nästa sommar. Sverige hade inte spelat VM på 12 år, Italien har inte missat ett världsmästerskap på 60 år.

 

Fotbollsentusiaster som vi är ställde vi till med en stor fotbollsfest på kontoret innan matchen i fredags. Vi bjöd in alla våra fotbollsvänner och fyllde upp hela två bussar till Friends Arena.

 

För att hedra våra motståndare så ställde vi upp Fat Frank’s pizza i Backoffice som bakade pizzor gjorde av deg från Italien. Vi bjöd även in fotbollsfantasten och vinspecialisten Håkan Nilsson som bjöd på vinprovning av italienska viner.  Och vår egen Andreas Andersson körde uppsnacket/matchtaktik innan avfärd mot Friends Arena.

 

Vilken stämning, vilken kväll, vilket kval, vilken bragd!

 

Det är med stor stolthet och tacksamhet som vi fått uppleva denna oförglömliga kvalresa med tillsammans med våra vänner!

 

PS. Två av oss från kontoret åkte även ner för att se den avgörande returmatchen i Milano…

,

Arkiv

Tack Thomas Bodström!
14 november 2022

22 juli 2021
Vilken fotbollsfest!
16 oktober 2019
Verdana

Verdana