Verdanas sommarprogram i Båstad 2014

26 juni 2014

Traditionsenligt är det snart dags att flytta personalstyrkan ner till kontoret i Båstad under några hektiska sommarveckor. Som vi har längtat!

 

Vi kommer att ha våra investeringsrådgivare på plats hela sommaren och from fredagen den 4:e juli syns vi även i Båstad hamn under tennisveckorna. Kom förbi på en kopp kaffe och var med i vår sommartävling. Vår bod finns på bästa plats på högra sidan av kajen så den går inte att missa!

 

I år har vår senaste medarbetare Andreas Andersson fått förtroendet att anordna Verdanas första officiella fotbollsmatch ”Verdana Båstad Cup 2014”. Måndagen den 7:e juli klockan 13.00 är du välkommen att komma och titta på denna spännande uppgörelse på Apelrydsskolans fotbollsplan vid vackra Norrvikens Trädgårdar.

 

Tisdagen den 8:e juli arrangerar vi för 3:e året i rad vår golftävling ”Verdana Båstad Open 2014” på Bjäre GK. 2013 hade vi en kvinnlig vinnare vilket var extra roligt.

 

Vi alla hoppas på en favorit i repris av ”Verdana Padel Championship” och förhoppningsvis kommer paddelbanan i Båstad bli uppbyggd igen. Mer information om detta kommer senare.

 

Hoppas att vi ses i Båstad i sommar hälsar alla från kontoret! /Verdana

,

Arkiv

Tack Thomas Bodström!
14 november 2022

22 juli 2021
Vilken fotbollsfest!
16 oktober 2019
Verdana

Verdana